Om Garol Utemiljö AB
– där kvalitet möter hållbarhet i
mark- och anläggningsprojekt.

Med en passion för att skapa och underhålla vackra utemiljöer, kombinerar vi erfarenhet, innovation och ett djupt engagemang för miljön i allt vi gör. Vårt team av experter arbetar nära våra kunder för att förvandla vision till verklighet, med en strävan efter perfektion i varje detalj.

Varför Arbeta Med Oss?

Vi på Garol Utemiljö AB är stolta över att navigera vår verksamhet med hjälp av tre fundamentala riktmärken:

Högsta Kvalitet

Vi strävar efter att överträffa våra kunders förväntningar genom att leverera tjänster och resultat som står sig över tid.

Arbetsmiljö

Vi sätter säkerheten först, både för vår personal och alla inblandade i våra projekt, och följer strikta arbetsmiljöstandarder.

Miljömedvetenhet

Genom att integrera hållbara metoder och material i våra projekt, arbetar vi för en grönare framtid.

Några av våra kunder

peab-logo
skanska-logo
sthlm-stad-logo
järfälla kommun logo

Mer Om Garols Verksamhet

Garol Utemiljö AB är ett framstående mark- och anläggningsföretag som stolt kan visa upp en imponerande portfölj av framgångsrika projekt. Sedan starten har vi växt till att bli en betrodd partner inom branschen, med ett team av omkring 25 dedikerade medarbetare. Vårt fokus ligger på att leverera tjänster som inte bara uppfyller, utan överträffar våra kunders förväntningar, med ett åtagande att upprätthålla ekonomisk effektivitet utan att kompromissa med kvalitet.

Med en årlig omsättning på cirka 50 miljoner kronor, har vi etablerat starka relationer med kommuner, fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar, och ledande byggbolag. Vårt erbjudande omfattar en bred spektrum av tjänster, från grundläggande markarbeten till komplexa anläggningsprojekt, alla genomförda med samma noggrannhet och omsorg.

Genom att ständigt investera i vårt team och teknologi håller vi oss i framkant av industrin, redo att möta morgondagens utmaningar med innovation och expertis. Vårt engagemang för en hållbar utveckling och en säker arbetsmiljö är centrala delar av vår identitet. Garol Utemiljö AB är inte bara ett företagsnamn; det är en symbol för kvalitet, hållbarhet och tillit.

Vi arbetar mot kvalité-, miljö- och arbetsmiljösystem i företaget samt i varje enskilt projekt. Det innebär noggranna kontroller och att vi ständigt arbetar mot noggrant utförda arbeten, medvetenhet om vår miljöpåverkan samt säkerhet i våra projekt.


Lite Statistik Bakom Vår Framgång

500+

NÖJDA KUNDER

1000+

Utförda projekt

100+ år

samlad erfarenhet

Jobba Hos Oss!

Är du en passionerad individ som tycker om att skapa vackra och hållbara utemiljöer? Vill du vara en del av ett engagerat team som värdesätter kvalitet, innovation och miljömässig ansvar? Garol Utemiljö AB välkomnar talangfulla individer som delar vår vision och strävan. Om du inte hittar en tjänst som matchar din profil just nu, tveka inte att skicka in en spontanansökan. Vi är alltid intresserade av att lära känna nya potentiella medarbetare som kan bidra till vårt företags framgång. Gör skillnad tillsammans med oss – anslut till vårt team idag!

Begär en offert gratis!

Om du är intresserad av en av våra tjänster kan du fylla i uppgifterna och förklara projektet här. Vi återkommer med en beräknad offert, helt utan kostnad och krav.

Contact Form Demo (#3)